Menu's
3-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 68.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 78.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
6 maart 2025 - 31 maart 2025
Vitello tonato met oude kaas en rucola
Of
Carpaccio van tonijn met een sojadressing, geroosterde pinda’s en veldsla
******
Broccolisoepje met snippers gerookte zalm
******
Op vel gebakken zeebaars met jonge prei en sojascheuten
******
Filet pure van Holstein met een puree van knolselder, seizoensgroentjes en een jus van rozemarijn
Of
Lenghaasje met groene seizoensgroentjes, witte wijnsaus en gebakken krieltjes
******
Dessert van de chef
3 april 2025 - 28 april 2025
Met Pasen (20/4) serveren wij enkel onderstaand menu
Salade met huisgemaakte kalfskroketjes en een graanmosterdmayonaise
Of
Duo van tomaat garnaal met gebakken scampi’s
******
Courgettesoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Ravioli van kreeft
******
Parelhoenfilet met wortel, courgette, zoete paprika en huisgemaakte amandelkroketjes
Of
Kabeljauwhaasje met bloemkool, romanesco, puree van lente-ui en een witte wijnsaus
******
Dessert van de chef
3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
Eindejaarsfeesten
Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.
Salade met een duo van gravad lax en een huisgemaakte garnaalkroket
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Ravioli van kreeft met fijne groentjes
******
Filet van fazant met witloof, spruitjes, winterpeen en aardappelgratin
Of
Roodbaarsfilet met een crème van butternut, savooipuree en boschampignons
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 70.00
5-gangenmenu: (+Ravioli kreeft)
€ 80.00
Carpaccio van zalm met geitenkaas en sinaasappelvinaigrette
******
Pastinaaksoepje met geroosterde pistachenootjes
******
Tongschar met een mousseline van erwten en krokante ham
******
Haasje van hert met shiitake en veenbes
******
Kalfsoester met witloof, spruitjes, winterpeen en aardappelkroketjes van licht gerookt spek
******
Dessert van de chef
6-gangenmenu: € 120.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)
Carpaccio van zalm met geitenkaas en een sinaasappelvinaigrette
******
Pastinaaksoepje met geroosterde pistachenootjes
******
Gebakken Sint-Jacobsvruchten met een mousseline van erwten en krokante ham
******
Filet van parelhoen met witloof, spruiten, winterpeen en aardappelkroketjes van licht gerookt spek
Of
Schelvishaasje met een assortiment van groentjes, gebakken krielpatatjes en een lichte graanmosterdsaus
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 70.00
5-gangenmenu: (+St.-Jacobsvruchten) € 80.00
Openingsuren
Ma, Do, Vr, Zo: 11u30 – 13u30 & 17u – 20u30
Za: 17u00 – 21u00
Dinsdag en woensdag gesloten
Made by RestoFactory