Menu's
21 november - 23 december 2024
Salade met gerookte eendenborst, geroosterde hazelnoten en mango
Of
Carpaccio van zalm met feta en rode ui
******
Witloofsoepje met grijze garnalen
******
Ravioli van boschampignons
******
Haasje van hert met witloof, spruiten en aardappelgratin
Of
Roodbaarsfilet met winterse groentjes, preipuree en een witte wijnsaus
******
Dessert van de chef
3-gangen menu : € 60.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 65.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 75.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
3-gangen menu : € 58.00
(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)
4-gangen menu : € 63.00
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert)
5-gangen menu : € 73.00
(voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – dessert)
Deze menu kan aangepast worden naar een menu zonder asperges
Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.
Onze menu is enkel mogelijk per tafel!
1 - 27 mei 2024
Carpaccio van tonijn met sojadressing, radijzen, geroosterde pinda’s en veldsla
Of
Salade met huisgemaakte kalfskroketjes en een graanmosterdmayonaise
******
Preisoepje met krokante uitjes
******
Ravioli van asperge met witte wijnsaus
******
Parelhoenfilet met asperges, gebakken krieltjes en een fine-champagnesaus
Of
Noorse zalmfilet met asperges, puree en een bieslooksausje
******
Dessert van de chef
Eindejaarsfeesten
Op onderstaande feestdagen werken wij enkel met menu.
À la carte is dan niet mogelijk.
Tijdig reserveren is aangeraden, keuze van vis of vlees op voorhand doorgeven.
Reserveren kan op het nummer 089/46 61 70.
Wij houden graag rekening met eventuele allergieën, geef ze dus zeker op voorhand door.
Salade met een duo van gravad lax en een huisgemaakte garnaalkroket
******
Venkelsoepje met geroosterde amandelschilfers
******
Ravioli van kreeft met fijne groentjes
******
Filet van fazant met witloof, spruitjes, winterpeen en aardappelgratin
Of
Roodbaarsfilet met een crème van butternut, savooipuree en boschampignons
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 70.00
5-gangenmenu: (+Ravioli kreeft)
€ 80.00
Carpaccio van zalm met geitenkaas en sinaasappelvinaigrette
******
Pastinaaksoepje met geroosterde pistachenootjes
******
Tongschar met een mousseline van erwten en krokante ham
******
Haasje van hert met shiitake en veenbes
******
Kalfsoester met witloof, spruitjes, winterpeen en aardappelkroketjes van licht gerookt spek
******
Dessert van de chef
6-gangenmenu: € 120.00
(Inclusief een glas champagne om 00u00)
Carpaccio van zalm met geitenkaas en een sinaasappelvinaigrette
******
Pastinaaksoepje met geroosterde pistachenootjes
******
Gebakken Sint-Jacobsvruchten met een mousseline van erwten en krokante ham
******
Filet van parelhoen met witloof, spruiten, winterpeen en aardappelkroketjes van licht gerookt spek
Of
Schelvishaasje met een assortiment van groentjes, gebakken krielpatatjes en een lichte graanmosterdsaus
******
Dessert van de chef
4-gangenmenu: € 70.00
5-gangenmenu: (+St.-Jacobsvruchten) € 80.00
Openingsuren
Ma, Do, Vr, Zo: 11u30 – 13u30 & 17u – 20u30
Za: 17u00 – 21u00
Dinsdag en woensdag gesloten
Made by RestoFactory